Residencia Vila VellaResidencia Vila VellaResidencia Vila VellaResidencia Vila VellaResidencia Vila Vella

Missa al Santuari dels Àngels

Benvolguts/des,

Ahir vam fer l’excursió anual amb els residents del Vila Vella i del Santa Caterina, al santuari dels Àngels. Per a tots nosaltres era un repte aconseguir que els nostres residents visquessin l’excursió com una experiència positiva i de celebració. És una activitat pensada per a ells i per als familiars que ens poden acompanyar.

Avui, podem dir que l’activitat es va desenvolupar tal i com havíem previst i que tot va funcionar molt bé. Això és gràcies al treball i dedicació de tots/es vosaltres, treballadors/es de les residències Vila Vella i Santa Caterina, tant els que vau poder venir a l’excursió, com els que us vau quedar a la residència a cuidar els residents que no van poder participar en l’excursió.

Un agraïment molt especial als nostres residents i als seus familiars que amb una gran il·lusió van venir a passar un dia magnífic al santuari dels Àngels. I els residents que no van poder venir, esperem que a la propera ho puguin fer. L’èxit d’ahir és l’èxit del treball en equip de totes i tots nosaltres.

els angels 2018